در حال بارگذاری
بالا
۸ بازدید
برو به کلوبدانلود
۱۰:۲۴ ۹۶/۱۰/۲۴
ویزای توریستی: این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و اعتبار 14 روزه دارد.
ویزای اجتماعی: این نوع ویزا با دعوت شخص یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتباری ۲ تا ۶ ماهه دارد .
ویزا تحصیلی: اعتبار این ویزا یک سال است، ولی تمدید آن تا پایان دوره تحصیل در مالزی امکان‌پذیر است؛ البته امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد

ویزای توریستی: این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و اعتبار 14 روزه دارد. ویزای اجتماعی: این نوع ویزا با دعوت شخص یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتباری ۲ تا ۶ ماهه دارد . ویزا تحصیلی: اعتبار این ویزا یک سال است، ولی تمدید آن تا پایان دوره تحصیل در مالزی امکان‌پذیر است؛ البته امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد